Dermalogica Body Collection nu verkrijgbaar bij La Bellezza

11 nov 2020

Body Collection

In onze huidige samenleving zijn we altijd druk en gehaast, hierdoor hebben we de neiging om onszelf ook te haasten tijdens onze dagelijkse routines zoals douchen of een bad nemen. We zijn vergeten dat deze dagelijkse routine ook een moment van reflectie en meditatie kan zijn binnen de routine van het dagelijkse leven.
Er is aangetoond dat er een vitale verbinding bestaat tussen de geestelijke gezondheid en de gezondheid van de huid. Mindfulness gerelateerde trainingen zijn populairder dan ooit aangezien deze het stress- en spanningsniveaus aanzienlijk verminderen. Een lager stressniveau zorgt op zijn beurt dan weer voor een gezondere huid van het gezicht en het volledige lichaam.

Met prachtige natuurlijke geuren en innovatieve formules met actieve plantaardige ingrediënten die de zintuigen prikkelen en zorgen voor een gezonde, stralende huid, nodigt elk product van de collectie uit tot een moment van rust in de dagelijkse routine.

Body Collection producten

De collectie bestaat uit een Body Wash die als douchegel kan worden gebruikt, een Body Scrub die voor egale huid zorgt, plantaardige lichaamsolie (Body Oil) om de droge huid rijkelijk te voeden en een Body Cream (bodylotion) om de huid te verzorgen. De lichaamsproducten uit de Body Collection zijn geschikt voor iedere huidconditie en voor ieder huidtype.

Phyto Replenish Body Oil – conditioneert, kalmeert, hydrateert

Licht geurende zijdezachte body olie voor een stralende huid. Franse Pruimenpitolie, Avocado Olie en Zonnebloemolie helpen de lipide barrière van de huid te beschermen. Kalmerende Gefermenteerde Rode Ginseng kalmeert en voedt de huid voor een stralend resultaat. Oranjebloesem, Sinaasappel, Patchouli en Sandelhout zorgen voor een zachte en licht geurende huid.

Bekijk Phyto Replenish Body Oil

Thermafoliant Body Scrub – exfolieert, activeert, verheldert

Dubbelwerkende, opwarmende exfoliant die de huid activeert en voor een gladde, zachte huid zorgt. Indiaas Bamboe Extract exfolieert om de huidtextuur te verfijnen en de helpt de huid te verhelderen. Papaïne en melkzuur voor het verwijderen van dode huidcellen. Zeezout revitaliseert en hydrateert. 
Extracten van Kamille, Zoethout, Witte Thee en Coffeeberry die de huid verrijken met essentiële antioxidanten, terwijl oliën van Tea Tree en Grapefruit de huid zuiveren en vernieuwen.

Bekijk Thermafoliant Body Scrub

Dermalogica Thermafoliant Body Scrub

Dermalogica Conditioning Bodywash

Conditioning Body Wash – reinigt, conditioneert, versterkt

Rijkelijk zintuiglijke, hydraterende body wash die de huid reinigt, conditioneert en versterkt. Aromatische oliën van Franse Rozemarijn en Chinese Eucalyptus naast verse Tea Tree en Citroen Olie reinigen en activeren de huid. Pro-Vitamin B5, Sandelhout, Lavendel en Salie verzorgt de huid en maakt ze glad

Bekijk Conditioning Body Wash

Body Hydrating Cream – hydrateert, maakt glad, verstevigd

Voedende crème met essentiële oliën voor onmiddellijke stralende hydratatie. Sinaasappel olie en Chinese Groene Thee kalmeren en verzachten de huid. Franse Lavendel en Indone sische Patchouli kalmeren de zintuigen. Rietsuiker en Appelzuur zorgen voor een gladde en gehydrateerde huid.

Bekijk Body Hydrating Cream

Dermalogica Body Hydrating Cream

Maak kennis met de Body Collection

Bij aanschaf van een Body Collection Samplebox betaal je €17,50 welke je vervolgens weer ontvangt in de vorm van een kortingscode, en te besteden is bij je eerstvolgende bestelling van Body Collection product(en).
De Samplebox bestaat uit 16 samples en een kortingscode ter waarde van €17,50.

Meer informatie